Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 25 december 2012

Kerst in het ziekenhuis... Poekie wenst jullie allemaal Fijne Feestdagen! :)

Poekie heeft ook gedacht aan de kinderen in het ziekenhuis.
Deze superlieve Rudolf-knuffels zijn al 'n tijdje geleden vertrokken naar het UZ Leuven en het UZ Gent.
Meer dan 150 Rudolfjes... Met dank aan Carine (Scraptalk) en Peggy (Cards and Miracles)! Carine bezorgde Poekie 'n hele tijd geleden deze lieve knuffeltjes. In de knuffels zat een soort muziekdoosje, maar de meeste muziekjes werkten niet meer. Dus heeft Peggy ze allemaal vakkundig verwijderd! Hartelijk dank lieve dames!!!!


En Poekie kon ook een 50-tal Poekie-Kerstboekjes uitdelen, aan het UZ Gent en het UZ Antwerpen. Hiervoor wik Poekie graag  Janneke Frutsel (schrijfster van het boekje) van harte bedanken en al de mensen die een boekje aan de kinderen hebben geschonken. En ook een 'dank je wel' aan de creatieve mensen die Poekie-bladwijzers hebben gemaakt! :)

Zo brengt het Poekie-project hopelijk toch een glimlach bij de kinderen die tijdens de Kerstperiode in het ziekenhuis moeten verblijven...

Lieve Kerstgroetjes, Poekie & Saskia
xxx

2 opmerkingen:

  1. Goed gedaan van Poekie en al die andere lieve mensen. Uiteindelijk verdient iedereen een mooie kerst met leuke verrassingen? Misschien brengt dit geschenkje een beetje hoop en vreugde in de kinderhartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gebaar, Kerst in het ziekenhuis was voor ons zo troosteloos, zo een knuffel brengt wat licht in de duisternis, iedere afleiding is dan even welkom, dank je wel Poekie voor al dat liefs en goed dat je doet en een dikke knuffel voor alle 'knuffelmensen'

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)