Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 5 juni 2012

FEEST!!!! en een dikke merci!! :)Yentl en Dina kwamen vandaag op bezoek bij Poekie! Er werd (kinder)champagne gedronken, chips gegeten, ... Ja, we vierden feest vandaag!
En weet je waarom?


Afgelopen weekend was het school-restaurant. Yentl en Dina maakten héél véél prachtige armbandjes en sleutelhangers,... en verkochten dit ten voordele van het Poekie-project. Ook de leuke Poekie-boekjes mochten mee op hun tafel. En de voorbije dagen is Yentl na schooltijd nog op stap geweest hier in de buurt, om nog meer te verkopen!


Vandaag was het dan dé grote dag... Poekie zat al klaar op de feesttafel, en kocht een klein geschenkje voor deze supermeiden. Poekie mocht de centjes van de opbrengst tellen... en was daar héél lang mee bezig... want het waren héél véél centjes, ongelooflijk véél centjes zelfs!!! Na 100euro (mooi!), kwam 200euro (prachtig!), 300euro (fantastisch!), 400euro (ongelooflijk!), 500euro (mega-super!)... ja, Poekie telde verder tot wel 600euro!!!!! Zeshonderd euro, super-mega-fantastisch-ongelooflijk-bangelijk-knap!!!

WOW, WOW... applaus!!!!!!

En wat gaat Poekie met al die centjes doen? Daar moet nog even over worden nagedacht... maar Poekie kan al wel vertellen dat er héél véél kindjes een superleuk Poekie-kerstverhaal zullen krijgen, en dat er binnenkort flyers worden gedrukt, en... en...


Yentl en Dina mochten een kijkje nemen in de Poekie-knuffels-dozen! Met groot enthousiasme werden de knuffels allemaal goedgekeurd! :)

Een DIKKE merci aan Yentl en Dina... en hun ouders!

Liefs, Saskia & Poekie


10 opmerkingen:

 1. Hartverwarmend !!! Heel knap dat ze dat hebben gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow!!!! Niet te geloven!
  Supergoed gedaan meisjes!
  Nen dikke dikke merci!

  Een geweldige megaknuffel van mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WWWAAATTT zoveel... een mega dikke proficiat aan deze 2 prachtige meiden!! heel goed gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer knap van deze dametjes! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. indrukwekkend meiden! echt super gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatte van een meiden dat ze dat voor poekie hebben gedaan. groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat ben ik in een ongelofelijke warme wereld terecht gekomen zeg. Ik geniet elke dag van al die blogberichten.. na een stresdag op buro is dit het meest hartverwarmende waar je je vrije tijd kan aan besteden. Heel veel succes met jullie project.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtig initiatief van deze 2 kanjers. Groot applaus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow!
  Wat een geweldige dames! En wat een opbrengst!
  En ook heel fijn dat de knuffels werden goedgekeurd :D

  Een dikke knuffel aan de dames!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)