Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 11 mei 2012

Help!

  

Poekie heeft de afgelopen maanden zo hard gewerkt, dat hij nu een weekje welverdiende rust neemt!De koffers staan klaar... toch een paar bolletjes wol, véél boeken, een zacht slaapkussen,... 
En volgende week werkt Poekie met nieuwe energie verder! Omdat Poekie het zo druk heeft, vraagt hij jullie hulp!
Er komt een nieuw Poekie-boekje, een superleuk Kerstverhaal. En Poekie zou dolgraag bij elk Kerstboekje een mooie bladwijzer bijvoegen! 40 of 80 of 120...  We hopen zoveel mogelijk kinderen een toffe verrassing te bezorgen!! Janneke Frutsel ontwierp 2 leuke patroontjes voor Poekie-bladwijzers. Gaan jullie mee aan de slag met de opdracht-patroontjes (ze zijn gratis!)? De Kerstbladwijzers worden ten laatste op 1 december bij Poekie verwacht. Ook gewone bladwijzers, zonder Kerstmuts zijn welkom (die kunnen we voor de andere boekjes gebruiken). En borduur je liever oogjes in plaats van wiebeloogjes te gebruiken... geen probleem! Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!!
En wisten jullie al dat er ook patroontjes beschikbaar zijn van Poekie, Muisje Muis en Bob De Robot? Je kan ze via de Poekie-Shop aankopen, aan 1euro per patroontje!

Tot volgende week! Lieve groetjes van Poekie! :)

6 opmerkingen:

 1. tuurlijk doen we dat! Patroontjes zal ik dadelijk downloaden en fijne vakantie gewenst!
  Inez

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!!! Heb het voor de moment zelf best druk met vanalles, maar als ik wat tijd vind doe ik zeker mee, al zal ik eerst op zoek moeten naar oranje wol vrees ik :-) heb vele kleuren maar geen oranje, haha.

  Alvast een fijne vakantie en echt een welverdiende rustpauze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook op mijn hulp kan je rekenen! Geniet van jullie vakantie en breng aub wat zon mee hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook op mijn hulp kan je rekenen!
  Geniet van jullie vakantie en breng aub een beetje zon mee :-)

  groetjes peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zet het op de to do lijst... Mag ik ook rood, wit en groen gebruiken, of verkiest Poekie liever zijn eigen kleurtjes ;-)

  En fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had ook dezelfde vraag, en heb een mail gekregen dat je ze in alle kleuren mag maken :D Ik ben nog niet begonnen maar zal binnenkort zeker gaan beginnen :)

   Verwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)