Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 2 april 2012

Dreamstuff


Dreamstuff is dol op zelfgemaakt, omdat er veel aandacht en moeite in is gestopt. Dat geldt niet alleen voor handwerk, maar ook voor koken en tuinieren!
Een grote doos vol superleuke knuffels!! De prachtige Amish pop is gemaakt door een vriendin. De andere knuffels zijn door Dreamstuff zelf gemaakt! Aap Mangoo is supergroot! En dan nog 2 mooie matroesjka knuffels, 2 zachte rammelaars, een gekke fantasie-knuffel,...
Hier gaan de kinderen van het UZ Gent én het UZ Leuven (ja, die krijgen binnenkort ook knuffels :)) supergelukkig mee zijn!


Hartelijk bedankt en DIKKE knuffel van Poekie! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je reactie! Poekie :)