Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 26 december 2011

Lief hé!


Marina maakte deze stoffen knuffels voor het Poekie-project! Lief hé!
Een paar weken geleden vertelde ik aan Marina mijn 'knuffel-idee'... zij was de eerste die over m'n idee hoorde... En ze was meteen enthousiast, begon mee te denken met Poekie, gaf goede raad en tips,... Ja, ze heeft nu een functie gekregen als 'Poekie-raadgever'. :)
Nemen jullie ook eens een kijkje op
Mamarina's blog!

Lieve groetjes van Poekie :)

8 opmerkingen:

 1. Waauw, ze zijn heel mooi! En leuk van die functie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof dat je wat hulp hebt gekregen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och, wat een droppies zeg!!! Misschien ga ik nog wel heel stoer proberen of ik er ook eentje kan naaien. Ondertussen ga ik Sieta (een volger van de nederlandse swappers) sponsoren.Ik stuur haar wol en postzegels voor Europa. Zij kan goed haken en maakt er wat van.
  Ze kwam zelf met dat idee en ik vond dat super van haar.
  Worden er ook kleine knuffeltjes voor aan een sleutelhanger gezocht? Bijvoorbeeld voor een tiener?
  Groetjes Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn antwoord al via Marjanne, bedacht me ineens dat zij ze ook gemaakt had, dus gelijk aan haar gevraagd en het mag! Mooi dus!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)